fbpx

Casa teva
és la teva
fortalesa.

No mereix els millors ulls per ser vista, les millors mans per ser tractada i les millors paraules per ser venuda?

Parlem d’alguna cosa més
que d’una immobiliària

Parlem de ser els teus còmplices, preparats en lo personal i en lo professional per dur a terme la teva venda/lloguer/reforma de la millor manera possible.

El què

SOM I
TENIM

per tu:

Som

ARQUITECTES…

…que sentin passió per les cases boniques i l’arquitectura. Aquest és el nostre punt més fort perquè no és el mateix parlar d’alguna cosa que coneixes, que parlar d’alguna cosa que entens i per al que t’has format perquè es tradueix a parlar des d’una altra perspectiva, amb una altra visió i amb coneixement fonamentat.

Tenim

PASSIÓ…

… durant tot el procés, perquè és el motor d’aquesta Caseta. I que passa quan algú parla del que l’apassiona? Que ho fa des de dins, que ho fa de manera natural, i acaba transmetent i contagiant allò de què parla. I com som experts en cases, així parlarem d’elles, perquè sabem veure-les i entendre-les.

Som

BONA GENT…

… empàtics, propers i honestos. El que et posarà molt fàcil tractar amb ells i sentir-te cuidat. Parlar, mirar, escoltar…entendre. Aquest és un dels seus secrets, no tractar al client com un actiu si no com una persona, posar-se en la seva pell i aconseguir el que cerca oferint el millor tracte.

Preferim

POCS CLIENTS…

…és la millor fórmula per a oferir un servei i tracte excepcional. Atendre els clients justos alhora per a assegurar-se que aconseguim el nostre objectiu. Amb ells et sentiràs especial des del principi precisament per això, la seva elecció ha estat prioritzar-te a tu i anar pel deu, sempre.

La teva fortalesa

Aquell lloc on et sents bé, a resguard de tot i és el teu refugi, on carregar piles… Doncs, si anem a iniciar un procés de canvi de fortalesa La Caseta Blanca et vol portar de la mà durant el procés, perquè coneixem les millors fortaleses per a les millors persones.

El nostre
procés

Sempre començarà per conèixer-nos, escoltar-te, entendre la teva situació, preparar una estratègia adequada i posar-nos mans a l’obra.  El que sempre trobaràs en la caseta blanca: unes oïdes que t’escoltin, un cap que t’entengui i sàpiga planificar, unes mans que t’agafin durant el procés i uns professionals que entenguin la teva casa.