fbpx

Què t’aportarem?

Ven. Lloga. Reforma.

En la Caseta Blanca volem que tothom surti guanyant perquè creem que és possible. Per tant, ens preocupem que tant el que compra com el que veni, el propietari com l’inquilí… estiguin còmodes i satisfets en tot moment.

Si el que vols és

Vendre

Ens ocupem de la imatge i els textos, ens ocupem de cuidar “com parla i es mostra la teva casa a un possible comprador”.

Està demostrat que fan falta 20 segons perquè una persona que visita un habitatge decideixi si li agrada o no, és un punt que cal tenir en compte i aconseguir que en aquests 20 segons aquesta persona no es pugui treure la teva casa del cap.

Y, si tu vivienda está para reformar nos ocupamos de realizar un anteproyecto con imágenes virtuales para que el comprador visualice sus posibilidades, lo que ayudará enormemente su venta.

Si el que vols és

Llogar

Busquem a l’inquilí al qui li llogaríem la nostra pròpia casa, així de clar ! No donem per finalitzat el procés de selecció fins que el propietari té entre 2 i 3 candidats per a poder triar.

El nostre objectiu és donar les màximes garanties a totes dues parts: al propietari, que l’inquilí cuidarà, respectarà la seva casa i a ell, i a l’inquilí, que aquesta serà la seva nova casa i així se sentirà..

Si el que vols és

Reformar

Si el que t’interessa és dur a terme una REFORMA del teu habitatge, parlem d’ARQUITECTURA en tota la seva essència. Ens encanten aquests projectes!

Perquè creem un espai que abans no existia amb les idees i la personalitat del propietari i donem una nova vida a un espai que ja no el tènia… Per tant, si acabes d’adquirir un habitatge o ja el tens i vols convertir-lo en la teva nova llar, estarem encantats d’acompanyar-te i dur a terme el procés.

Quin és el meu paper en aquest procés?

El teu paper és el

COMPROMÍS

I el nostre, també.

Nosaltres ens comprometem amb tu posant al màxim les nostres capacitats i habilitats per a aconseguir el que tenim entre mans tingui èxit assegurat. El que esperem de tu és el mateix compromís.

T’expliquem una cosa….existeix la creença que quan vols vendre o llogar la teva casa, quantes més agències la comercialitzin més visibilitat tindrà i més possibilitats haurà de que un possible comprador arribi a ella. No obstant això, és tot el contrari. És quan una agència immobiliària té l’exclusivitat quan es pren el temps, dedicació i esforç per cuidar cada detall del procés de venda, des de l’anunci fins al tracte amb el comprador i això repercuteix si o si de manera positiva en la venda o lloguer de l’habitatge que estigui publicitant.

Si la teva casa és especial qui millor que una ment preparada, uns ulls entrenats, unes mans adobades i un bon cor per a vendre-la/llogar-la/reformar-la.